21 Aralık Sınıf Yükseltme Sınavı Eğitimi Kayıtları Başladı

21 Aralık Sınıf Yükseltme Sınavı Eğitimi Kayıtları Başladı

01.01.1970
248

2 Ağustos 2013 tarihli ve 28726 sayılı Resmi Gazete‟ de yayımlanarak yürürlüğe giren “Bazı

Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” un

55.maddesi doğrultusunda iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olanlar, aşağıda belirtildiği üzere Sosyal Güvenlik Kurumu‟ na ödenmiş olan prim gün sayısı ve sahip olduğu belgeye göre üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı sınavına 2 Ağustos 2013 tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde en fazla iki defa girebileceklerdir.

 

21 ARALIK 2013 İSG SINAVI’NDA

-          C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi sahibi olup, 1500 prim gün sayısına sahip durumdaysanız B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı,

 

-          C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi sahibi olup 3000 prim gün sayısına sahip durumdaysanız A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı,

 

-           B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi sahibi olup 1800 prim gün sayısına sahip durumdaysanız A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanıolabilirsiniz!

21 Aralık 2013 Cumartesi günü yapılacak İSG sınavında sınıf yükseltme hakkınız bulunuyor.

Prim ödemelerinin (SGK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) hangi ad altında ve hangi zaman diliminde ödendiğine bakılmaksızın sadece prim ödeme gün sayıları dikkate alınacaktır.

 Söz konusu adaylar; 12.11.2013 tarihi mesai bitimine kadar (T.C. vatandaşlık numarasını içeren dilekçe, BAĞ-KUR ve Sosyal Güvenlik Kurumu‟ na tabi çalışanlar prim ödeme gün sayısını gösteren hizmet dökümünü gösterir belge, Emekli Sandığına tabi çalışanlar ise Kurumlarından alacakları resmi yazı ile) Bakanlığa başvurmak zorundadır.

İstenilen belgelerde herhangi bir onay şartı aranmamaktadır.

21 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan sınava girenler, başarılı olsalar dahi, daha sonra Genel Müdürlükçe yapılacak incelemelerde durumları ilgili Kanun ve Yönetmelikte belirtilen hükümlere uymayanlara kesinlikle belge düzenlenemeyecek ve herhangi bir hak talep edemeyeceklerdir.

18 Ağustos 2013 tarihinde yapılan sınavda başarılı olan ancak henüz belgesi düzenlenemeyenler de bir üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı sınavına yukarıda belirtilen başvuru şartları doğrultusunda 21 Aralık 2013 tarihinde yapılacak sınava doğrudan katılabileceklerdir.

Adayların sınav başvuru işlemlerini sağlıklı yapabilmesi için öncelikle 11.11.2013 tarihinde www.meb.gov.tr ve www.isggm.gov.tr adreslerinde yayınlanacak uygulama duyuru metnini incelemesi gerekmektedir.

 

21 Aralık 2013 İSG Sınavı Sınıf Yükseltme Eğitimleri

-          Sınıf yükseltmek için uzun yıllar beklemek, eğitim almak zorunda kalmak istemiyorsanız

-          Yılların getirdiği birikiminiz ve tecrübenizle üst sınıf bir uzman olmak istiyorsanız,

-          Giderek artan ve 1 Ocak 2014 tarihinde 50 kişiden az çalışanı olan tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinin de 6331 sayılı yasa kapsamına girmesiyle had safhaya varacak üst sınıf uzman ihtiyacını fırsata çevirmek istiyorsanız,

-          Uzman olarak kazanacağınız ücreti 2 veya 3 katına çıkarmak istiyorsanız,

-          Sınıf yükseltme şansınızı 2 Ağustos 2014 tarihine bırakmamak, daha makul bir ücret ile “Sınıf Yükseltme Eğitimi” almak istiyorsanız,

-          Mevzuat, Müfredat ve piyasa bilgilerini sahasında uzman, sahadan gelen İSG Profesyoneli A Sınıfı Uzmanlardan alıp tecrübenizle fark yaratmak istiyorsanız,

 

Yöntem Akademi Sınıf Yükseltme Eğitim Kamplarını kaçırmayınız.

 

 EĞİTİM PROGRAMI

-          Eğitimlerimiz bakanlık müfredatına uygun olarak toplam 30 saat sürecektir.

-          Eğitim Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve akşam olarak ayrılmış gruplara sabah 09:00 – 15 ve 15:00 – 21:00 saatleri arasında verilecektir.

-          Eğitimde alanında yetkin, A Sınıfı Uzman Eğitici İSG Profesyonelleri, saha deneyimleri, eğitim becerileri ile karşınızda olacak, soru tekniğine yönelik ders işleyecektir. Dersler en güncel müfredat ve mevzuata göre hazırlanmış içeriklerle sunulacak, test çözümleri ve çıkmış sorular ve denemeler ile desteklenecektir.

 

Verilecek Eğitim Materyalleri

-          Yöntem İSG Arşiv DVD’si (Denemeler, çıkmış sorular, ders slaytları)

-          Yöntem İSG Bilgi Bankası (Ders özetleri, spot bilgiler, konu testleri, soru bankası, çıkmış sorular)

 

EĞİTİM BAŞVURUSU

Eğitim başvurusu için bilgi@yontemakademi.com adresine mutlaka mail gönderiniz.

 

Örnek Başvuru Belgesi:

 

İsim Soy isim:

Katılmak İstediği Grup:

Telefon:

GSM:

Açıklama: A Sınıf yükselme eğitiminin …………………………… grubuna  istiyorum.

 

Başvuru için gerekli evraklar:

-İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesinin Fotokopisi (Belgesini alamamış adaylar için belge numarası yeterlidir)

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

-Kesin Kayıt Formu

- Kesin Kayıt formu ön kaydın ardından mailinize gönderilecektir. 

Hashtag

Yorumlar


no record
Yorum eklemek için lütfen giriş yapınız.

Benzer Blog Yazıları