24 Mayıs 2014 İSG Sınav Sonuçları

24 Mayıs 2014 İSG Sınav Sonuçları

01.01.1970
246

24 Mayıs 2014 İSG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yeni uzman adaylarının uzun beklemeyiş ve hazırlıklarının ardından İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 2014 Mayıs Dönemi Sınavı yapıldı. Sınava giren adayların büyük merakı ise 2014 İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu. 2014 İSG 24 Mayıs’ta yapılmış olan sınavın soru ve cevapları ÖSYM merkezi tarafından açıklanacak. 2014 İSG Soru ve cevapları ÖSYM’nin yeni uygulamasına göre belli oranda açıklanıyor.

2014 24 Mayıs İş yeri hekimliği ve iş güvenliği sınavının sonuçlarını ÖSYM’nin daha önceki sınavlardan daha erken açıklaması bekleniyor. Yöntem Akademi sınava giren uzman adayları için sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitesinden duyuracak.

2014 24 Mayıs İş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanı sınav soruları ve cevapları bilindiği gibi ÖSYM tarafından açıklanmıyor. Bu nedenle sınav sonuçları daha da çok merak ediliyor.

Yayımlanan 24 Mayıs İSG sınavı duyurusuna göre Sınav sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecektir. Internet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Hashtag

Yorumlar


no record
Yorum eklemek için lütfen giriş yapınız.

Benzer Blog Yazıları