Tek Merkezden Tüm Çözümler

Tek Merkezden Tüm Çözümler

01.01.1970
250

Yöntem OSGB

 

Sektöre kazandırdığı binlerce İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri ile İSG eğitimlerinde kendini kanıtlamış olan sektörün takip edilen kuruluşlarından biri olmuştur. Her sektörden, binlerce firmaya hizmet sağlayarak iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde de n firmamız öncü olmuştur. Yalnızca bir Eğitim Kurumu ve Ortak Sağlık Güvenlik Birimi değil, aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından da yetkilendirilmiş İş Sağlığı ve Güvenliği Çözüm Merkezidir.

Dolayısıyla 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında bulunan ilave ( Mesleki Yeterlilik Eğitimleri, Makine Uygunluk Raporları, İlk Yardım Eğitimleri vb.) aşağıdaki tüm yükümlülüklerinize ait hizmetlerin tamamını sağlama yetkisine sahip bir kurumuz.

İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinin tümünü, konusunda uzman, deneyimli kadrolardan oluşan ve tam kapsamlı yetkiye sahip tek bir noktadan sağlamanız size;

-             Uygun maliyet

-             Hukuki güvence

-             Kolay yönetilebilirlik

-             Kaliteli hizmet

avantajları sağlayacaktır diye düşünüyoruz.

Mesleki sorumluluk ve kalite bilinciyle sektörde fark yaratma devam eden amacıyla çalışan YÖNTEM AKADEMİ eğitim ve danışmanlık hizmetleri tecrübesine, alt yapısına ve güçlü referanslara sahiptir. YÖNTEM AKADEMİ yetkinlikleriyle T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI tarafından yetki belgesi almıştır.

İşletmenize ve çalışanlarınıza daha kaliteli ve profesyonel hizmet almak için TIKLAYINIZ!

Hashtag

Yorumlar


no record
Yorum eklemek için lütfen giriş yapınız.

Benzer Blog Yazıları