Hizmet Süresi Hesaplama

Çalışan sayısını girerek uzman, hekim ve diğer sağlık personeli sürelerini dakikadan saat/dakika formatına dönüştürülmüş şekilde görüntüleyin.

Girilen çalışan sayısı için aylık toplam süreyi hesaplar.

Tehlike Sınıfı
Uzman
Hekim
Diğer Sağlık Personeli
Çok Tehlikeli A-B sınıfı
Uzman

0 dk

Hekim

0 dk

Diğer Sağlık Personeli

0 dk

Tehlikeli A-B-C sınıfı
Uzman

0 dk

Hekim

0 dk

Diğer Sağlık Personeli

Zorunlu Değil

Az Tehlikeli A-B-C sınıfı
Uzman

0 dk

Hekim

0 dk

Diğer Sağlık Personeli

Zorunlu Değil

* Bu tablo, belirttiğiniz çalışan sayısına göre, şirketinizin ayda kaç saat uzman, hekim ve sağlık personeli çalıştırmakla yükümlü olduğunu ifade eder.

Tehlike Sınıfı Öğrenme


01.11.07

Baklagillerin yetiştirilmesi (fasulye (taze ve kuru), bakla, nohut, mercimek, acı bakla, bezelye, araka vb.)

Tehlikeli

01.11.12

Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç)

Tehlikeli

01.11.14

Yağlı tohum yetiştiriciliği (soya fasulyesi, yer fıstığı, pamuk çekirdeği, kene otu çekirdeği (Hint yağı çekirdeği), keten tohumu, hardal tohumu, nijer tohumu, kolza, aspir tohumu, susam tohumu, ayçiçeği tohumu vb.)

Tehlikeli

01.12.14

Çeltik (kabuklu pirinç) yetiştirilmesi

Tehlikeli

01.13.17

Şeker pancarı yetiştirilmesi

Tehlikeli

01.13.18

Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.)

Tehlikeli