Hizmet Süresi Hesaplama


Çalışan sayısı giriniz




TEHLİKE SINIFI

UZMANLIK SINIFI / UZMAN

HEKİM

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ


Çok Tehlikeli

A-B / 400 dk.

150

100

Tehlikeli

A-B-C / 200 dk.

100

0

Az Tehlikeli

A-B-C / 100 dk.

50

0


* Bu tablo, belirttiğiniz çalışan sayısına göre, şirketinizin ayda kaç saat iş yeri hekimi çalıştırmakla yükümlü olduğunu ifade eder.



Tehlike Sınıfı Öğrenme


01.11.07

Baklagillerin yetiştirilmesi (fasulye (taze ve kuru), bakla, nohut, mercimek, acı bakla, bezelye, araka vb.)

Tehlikeli

01.11.12

Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç)

Tehlikeli

01.11.14

Yağlı tohum yetiştiriciliği (soya fasulyesi, yer fıstığı, pamuk çekirdeği, kene otu çekirdeği (Hint yağı çekirdeği), keten tohumu, hardal tohumu, nijer tohumu, kolza, aspir tohumu, susam tohumu, ayçiçeği tohumu vb.)

Tehlikeli

01.12.14

Çeltik (kabuklu pirinç) yetiştirilmesi

Tehlikeli

01.13.17

Şeker pancarı yetiştirilmesi

Tehlikeli

01.13.18

Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.)

Tehlikeli