Hizmet Süresi Hesaplama
Çalışan sayısını girerek uzman, hekim ve diğer sağlık personeli sürelerini dakikadan saat/dakika formatına dönüştürülmüş şekilde görüntüleyin.
0 dk
0 dk
0 dk
0 dk
0 dk
Zorunlu Değil
0 dk
0 dk
Zorunlu Değil
* Bu tablo, belirttiğiniz çalışan sayısına göre, şirketinizin ayda kaç saat uzman, hekim ve sağlık personeli çalıştırmakla yükümlü olduğunu ifade eder.
Tehlike Sınıfı Öğrenme
01.11.07
Baklagillerin yetiştirilmesi (fasulye (taze ve kuru), bakla, nohut, mercimek, acı bakla, bezelye, araka vb.)
Tehlikeli
01.11.12
Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç)
Tehlikeli
01.11.14
Yağlı tohum yetiştiriciliği (soya fasulyesi, yer fıstığı, pamuk çekirdeği, kene otu çekirdeği (Hint yağı çekirdeği), keten tohumu, hardal tohumu, nijer tohumu, kolza, aspir tohumu, susam tohumu, ayçiçeği tohumu vb.)
Tehlikeli
01.12.14
Çeltik (kabuklu pirinç) yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13.17
Şeker pancarı yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13.18
Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.)
Tehlikeli