A ve B Sınıfı Yükseltme Eğitimlerimiz Başlıyor

A ve B Sınıfı Yükseltme Eğitimlerimiz Başlıyor

01.01.1970
336

SAHA ve MEVZUAAT BİLGİSİNE HAKİM, ALANINDA YETKİN EĞİTİCİLER İLE…

C ve B İSG Uzmanları İçin, B ve A Sınıfı İSG Uzmanlığına Yükselme Fırsatı:

*C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgeniz varsa ve 1500 prim gününüzü doldurduysanız; B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı,

*C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgeniz varsa ve 3000 prim gününüzü doldurduysanız; A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı,

*B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgeniz varsa ve 1800 prim gününüzü doldurduysanız A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı, 

23 ŞUBAT 2014 TARİHİNDE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK  BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILACAK OLAN SINAVA GİRME  HAKKINIZ BULUNMAKTADIR..

2 Ağustos 2013 tarihli ve 28726 sayılı Resmi Gazete‟ de yayımlanarak yürürlüğe giren ve kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen “Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” un 55.maddesi doğrultusunda iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olanlar, aşağıda belirtildiği üzere Sosyal Güvenlik Kurumu‟ na ödenmiş olan prim gün sayısı ve sahip olduğu belgeye göre üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı sınavına 2 Ağustos 2013 tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde en fazla iki defa girebileceklerdir. Prim ödemelerinin (SGK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) hangi ad altında ve hangi zaman diliminde ödendiğine bakılmaksızın sadece prim ödeme gün sayıları dikkate alınacaktır.

21 Aralık sınavı ile C sınıfı uzman olan adaylar İSG KATİP sistemine girdiklerinde karşılarına hangi belge türü için sınava girebilecekleri uyarı olarak görüntülenebilecektir. Girebilecekleri belge sınıfı yanlış olanlar prim gün sayıların SKG’dan aldıkları döküm ve dilekçe ile Bakanlık ilgili birimlerine bildirebilecektir.

Söz konusu adaylar; T.C. vatandaşlık numarasını içeren dilekçe, BAĞ-KUR ve Sosyal Güvenlik Kurumu‟ na tabi çalışanlar prim ödeme gün sayısını gösteren hizmet dökümünü gösterir belge, Emekli Sandığına tabi çalışanlar ise Kurumlarından alacakları resmi yazı ile Bakanlığa başvurmak zorundadır. İstenilen belgelerde herhangi bir onay şartı aranmamaktadır. 23 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan sınava girenler, başarılı olsalar dahi, daha sonra Genel Müdürlükçe yapılacak incelemelerde durumları ilgili Kanun ve Yönetmelikte belirtilen hükümlere uymayanlara kesinlikle belge düzenlenemeyecek ve herhangi bir hak talep edemeyeceklerdir. 18 Ağustos 2013 tarihinde yapılan sınavda başarılı olan ancak henüz belgesi düzenlenemeyenler de bir üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı sınavına yukarıda belirtilen başvuru şartları doğrultusunda 23 Şubat 2014 tarihinde yapılacak sınava doğrudan katılabileceklerdir. Adayların sınav başvuru işlemlerini sağlıklı yapabilmesi için öncelikle 11.11.2013 tarihinde www.meb.gov.tr ve www.isggm.gov.tr adreslerinde yayınlanacak uygulama duyuru metnini incelemesi gerekmektedir. 

Yöntem Akademi Sınıf Yükseltme Sınav Eğitimleri

C sınıfı uzmanlık eğitimleri veren kurumumuz son sınavda yakaladığı %85 oranındaki başarı oranı ile tüm kursiyerlerimizin nezdinde tam not almış bulunmaktadır. Sınavda başarılı olup 23 Şubat 2014 tarihinde yapılacak sınavda üst sınıfa yükselme durumu olan kursiyerlerimize yönelik özel eğitimlerimizi kurumumuz dışından yükselme adayı uzmanlara da açıyoruz.

Eğitimlerimiz kurumumuz bünyesinde ve uzman eğitici kadromuz nezaretinde verilecektir. Bu eğitimle sizlere bir defa tanına bu hak ile hakkettiğiniz belge sınıfına yükselme fırsatını kaçırmamanızı sağlamaya çalışıyoruz.

EĞİTİM PROGRAMI 

Bakanlık müfredatına uygun günde 6 saat (toplam 36 saat )örgün eğitim verilecektir.

Talebe göre hafta içi akşam grupları da oluşturulabilir.

Eğitimler sınavda soru ağırlığı olan derslerden, sınava dönük mevzuat bilgisi ve soru çözümü şeklinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim sonunda sınava yönelik deneme sınavı yapılacaktır.

Eğitim takvimleri aşağıdaki gibidir;

KURS PROGRAMLARI 

HAFTASONU PROGRAMLARI

1.KUR Haftasonu Sabah

09:00 – 15:00

 

 

GÜNLER

 

1-2 Şubat 2014

8-9 Şubat 2014

15-16 Şubat

2. KUR Haftasonu Akşam

15:00 – 21:00

 

GÜNLER

 

1-2 Şubat 2014

8-9 Şubat 2014

15-16 Şubat 

 

Eğitim başında son sınavda 0 soru yakalama başarısı göstermiş olan İSG Bilgi Bankası özet bilgiler ve soru kitabımız yükselme eğitimine göre güncellenerek verilecektir.  

Not: Kontenjanlarımız sınırlıdır. Sabah veya akşam tercihleriniz kayıt önceliğine göre yapılacaktır.

EĞİTİM BAŞVURUSU:

Eğitim başvurusu için bilgi@yontemakademi.com adresi veya www.yontemakademi. com adresi üzerinden eğitim takvimi/online kayıt şeklinde yapılacaktır. Başvuru sayfasında Eklemek İstedikleriniz: bölümü yükselme sınavına gireceğiniz ve yükselebileceğiniz bölüm belirtilerek doldurulacaktır.  Online kayıt yapa veya mail adresimize mail atan adaylar tarafımızdan aranarak bilgilendirilecek ve kesin kayıt aşamasına geçilecektir.

 Eğitime başvuru için gerekli evraklar:

-İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesinin Fotokopisi (Belgesi henüz eline geçmeyenlerin belge numarası yeterlidir)

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Hashtag

Yorumlar


no record
Yorum eklemek için lütfen giriş yapınız.

Benzer Blog Yazıları